Výsledky zdraví, nové fotky, zkouška, výstava.

Po dlouhé době 🙂 k nám konečně doputoval také oficiální výsledek RTG od Elenei (HD A, ED 0/0, SA negativní, VA = LTV) a v tuto chvíli máme vyšetřené VŠECHNY naše odchovy, kteří mají na vyšetření věk – tedy vrhy A – B – C – D – E. Minimum jsou kyčle a lokty, ale naprostá většina má k tomu i další vyšetření. Jak píšu již v úvodu, neexistuje chov bez vad, ale jen a pouze chov bez informací. A ano – kdo vyšetřuje, může zjistit, že není všechno růžové a zalité sluncem. Ale domnívám se, že je lepší to vědět a ne žít v iluzi, jako spousta jiných, že co je nevyšetřené – to je zdravé. Jsem ráda, že vybíráme takové majitele a nové rodiny, kteří chápou, že je to pro mě důležité a vyšetření udělají, i když naprostá většina z nich žádné chovatelské aktivity neplánují, ale záleží jim na jejich parťákovi – DĚKUJI, moc si toho vážím!

12.02.2024 – Denver „Nero“ složil s paničkou další zkoušku z DogDancingu, tentokráte Htm1, na výborně

02.03.2024 – Batou „Dexter“ ve Finsku také nezahálí, ve své jízdě Rally Obedience startoval v kategorii open, kde obsadil 1.místo! První složená zkouška na titul RTK2 🙂

BATOU „Dexter“
DENVER „Nero“

02.03.2024 – vyrazili jsme na malé rodinné setkání na Krajskou výstavu do Lysé, pod taktovkou paní rtozhodčí Terezy Knedlhans. Freezy se tentokráte předevední moc nepovedlo, panička znervózněla když se štěňátko před nimi začalo bát a i když to vypadalo parádně, Freezy vrtěla ocasem, paní rozhodčí vítala, zuby pěkně ukázala, ale pak už to na jedničku nebylo a paní rozhodčí byla velmi přísná – tedy Freezy N1, April V1, Vítěz třídy veteránů, Blumi V1, Vítěz třídy, Krajský vítěz a Vítěz Lysé nad Labem. Neodpustím si poznámku, že by bylo super, pokud by rozhodčí byli ve svém posuzování více konzistentní 🙂

Nové fotky mají: Airin TenguBazzyBatou, DenverDeimos de Orion,  DraconDu Gui, EnkiEtsuEloi,  FaasFeekFenrirFrekiFreyrFreezy, Freydis, naše Blumi a galerie  „společné.

ENKI
ETSU
FREYDIS
FREKI

Moc děkuji majitelům za pravidelné zasílání fotek a informací, pokaždé nám to udělá velkou radost! ❤

Blumi se od zimy věnuje Rally Obedience, nyní se na tréninky přidal i její syn, Freyr. Jsou s paničkou moc šikovní. Blumi také začala po dlouhé době zase jezdit na ovečky.

BLUMI
🖤🖤🖤🖤