Velká aktualizace – výsledky zdraví, výstav, nové fotky

Během ledna jsme se viděli s Bazzym, Deanem, Dorleym a uspořádali jsme mini sraz „okolo-pražské“ části „F“ vrhu, kde se sešli Freezy, Fenrir, Freyr a Faas. Užili jsme si pěkný čas, počasí nám také přálo, díky všem, že udržujeme kontakt a mám díky tomu možnost vidět (či aspoň na fotkách vidět…), jak naše štěňátka a velká štěňátka rostou a jak dobře se mají. Moc to pro mě znamená – DĚKUJI!
Pro zajímavost, na srazíku byl věkový rozdíl mezi našimi nejmladšími a nejstarší Bianečkou neuvěřitelných 15 a čtvrt roku.
A ano, další návštěvy a setkání máme v plánu 🙂

Blumi a její štěňátka
Fenrir, Faas, Freezy a Freyr – 6 měsíců
Freyr, Faas, Blumi, April, Daime, Bianca, Freezy a Fenrir

Nové výsledky zdraví:
ETSU podstoupil po původních neofico i oficiální RTG a jak už jsme věděli, s těmi nejlepšími výsledky – HD A, ED 0/0 (k tomu z loňského roku neofico SA neg., OCD neg., LTV 0 + L7). Moc děkuji majitelům za ochotu!
FREEZY, FENRIR, FREYR a FAAS – plnochrupí, nůžkový skus

FREEZY
FAAS
FREYR
FENRIR
BAZZY
DORLEY
DEAN

V prosinci jsme si užili prodloužený víkend na Slovensku, na NITRADOG St. Nicolaus Cup 🙂 Freezy a Freyr si vyzkoušeli výstavní kruhy, v pátek nastoupili i do závěreček, kde nám udělali velkou radost, chovali se jako profíci. 🙂 Pro Freyra to bylo další poprvé, protože z původně plánovaného společného výletu i s majiteli s námi jel nakonec jen on sám. No, netvářil se, že by mu to vadilo 😀
Po dlouhé době jsem zase mohla vidět Mirku s Eywou, bylo to super, moc děkuji!

7.12.2023 – rozhodčí Pehar Tino, CRO
EYWA výborná 1

8.12.2023 – rozhodčí Jaroslav Zembjak, SK
FREEZY – velmi nadějná 1
DREAMIE – výborná 1, CAC, res.CACIB
FREYR – velmi nadějný 1

9.12.2023 – rozhodčí Vanaken Jean-Francois, BE
FREEZY – velmi nadějná 1
DREAMIE – výborná1, CAC, CACIB, BOS
FREYR – nadějný 1 (moc světlý na pana rozhodčího 🙂)

10.12.2023 – rozhodčí Petra Márová, CZ
FREEZY – velmi nadějná 1, získala titul NITRADOG PUPPY WINNER a splnila podmínky pro získání titulu PUPPY CHAMPION SLOVENSKA! ❤
DREAMIE – velmi dobrá 1 (moc veselý ocas 🙂)
FREYR – velmi nadějný 1

Hodnocení výstavní sezóny 2023 – TOP TEN KCHBO
Minulý rok jsme v ČR vystavovali jen na 2 klubových výstavách a jedné mezinárodce. O to větší radost máme, že i s tak minimálním počtem výstav si naše holky vedly v hodnocení skvěle:

DREAMIE – 5.místo v kategorii dospělých fen, z celkového počtu 17. fen – 28.75bodů (3 výstavy)
APRIL – 2.místo v kategorii veteránek, ze 6. fen – 32.5bodů (3 výstavy)

Chovatelská stanice 🖤 BriBiaDai 🖤– 5.místo (z celkového počtu 29 stanic) – s 61.25 body za 2 předvedené odchovy (APRIL a DREAMIE)

ASCII ARNY – 2.místo Nejlepší plemeník variety Groenendael z celkového počtu 31 psů – 263 bodů se 3 předvedenými potomky („C“ vrh Hvězdná Laguna – 1. a 3.místo dospělí psi a 2.místo dospělé feny)

DREAMIE
APRIL, DAIME, BLUMI a BIANCA – 02/2024

Nové fotky mají: Blumi, galerie  „společné„ AirinAkela, Batou, BazzyBoreasDreamie, Dolomiti, DenverDeimos de Orion,  DorleyDu GuiDeanEnkiEywaEtsuEloi, FaasFeekFenrirFrekiFreyrFreezy a Freydis